Pulled pork kerala style




- Fläskkarré eller annat helt kött
- 2 gula lökar strimlade
- 4 vitlöksklyftor mortlade eller finhackade
- 1 msk färsk ingefära riven eller finhackad
- En grön chili delad på
- Längden
- Curryblad från en kvist
- 1/4 tsk gurkmeja
- 2 tsk kashmiri chilipulver
- 4 tsk koriander pulver
- 1 tsk meat masala
- 1tsk garam masala
- 1 liten bit kanelstång
- 4 kryddnejlikor
- 3 gröna kardemummakapslar
- 2 stjärnanis
- 1 tsk fänkålsfrö
- Svartpeppar
- Salt
- Kokosolja 2 msk
- Färsk eller fryst kokos i bitar
- 1 tsk vinäger
Lägg alla ingredienser i pottan blanda väl tvätta köttet och gnugga in kryddor lök och vitlök. Kör 8 h på låg. Dra isär köttet stek ev på gör lite yta. Servera med indiskt bröd typ Chapati, lite grönsaker och raita.